Presentació de la 5a Setmana Apropa Cultura

query_builder   17 octubre 2019 16:48

event_note Nota de premsa

Presentació de la 5a Setmana Apropa Cultura

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participaran el proper dilluns, 21 d’octubre, en l’acte de presentació de la 5a Setmana Apropa Cultura, que tindrà lloc a les 12 hores al Teatre Lliure de Gràcia. A l’acte també hi participaran la directora d’Apropa Cultura, Sonia Gainza, i representats d’institucions, equipaments i entitats privades que també donen suport a aquest programa d’inclusió social a través de la cultura.

Enguany, la Setmana Apropa Cultura, que se celebrarà del 21 al 27 d’octubre, està dedicada als col·lectius de dones en situació de vulnerabilitat. El programa Apropa Cultura connecta entitats socials amb programadors culturals i fa possible que persones en situació vulnerable i en risc d’exclusió social puguin gaudir de la programació de teatres, auditoris, museus, i festivals d’arreu de Catalunya.

12:00|La consellera Vilallonga i el conseller El Homrani participen a la 5a Setmana Apropa Cultura. Teatre Lliure de Gràcia (c. Montseny, 47)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participaran en l’acte de presentació de la 5a Setmana Apropa Cultura.