La consellera Àngels Chacón convoca els membres del Consell Català de l'Empresa per analitzar l'actualitat socioeconòmica

query_builder   21 octubre 2019 09:14

event_note Nota de premsa

La consellera Àngels Chacón convoca els membres del Consell Català de l'Empresa per analitzar l'actualitat socioeconòmica

  • A les 12:30 hores els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i en acabar la consellera atendrà als mitjans de comunicació. La trobada tindrà lloc a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gràcia, 105)

 

  • Aquesta és la primera reunió d’un conjunt de trobades que farà la consellera d’Empresa i Coneixement amb els agents socioeconòmics, representats del sector del comerç i del sector turístic a Catalunya durant aquesta setmana

 

Avui, dilluns 21 d’octubre, a les 12:30 hores, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, es reunirà amb els representants del Consell Català de l’Empresa  (CCOO, UGT, Foment del Treball i PIMEC) a la seu del Departament (Passeig de Gràcia, 105). En aquesta reunió de treball, la consellera Àngels Chacón i els agents socioeconòmics analitzaran l’actualitat socioeconòmica.

A les 12:30 hores els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i en acabar la consellera atendrà als mitjans de comunicació. La trobada tindrà lloc a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gràcia, 105)

Aquesta és la primera reunió d’un conjunt de trobades que farà la consellera d’Empresa i Coneixement amb els agents socioeconòmics, representats del sector del comerç i del sector turístic a Catalunya durant aquesta setmana. L’objectiu és analitzar l’actualitat socioeconòmica, establir espais de diàleg i continuar fomentant la cooperació entre l’administració i el agents socioeconòmics.

En aquest sentit, avui a la tarda, a les 18:00 hores, la titular d’Empresa i Coneixement mantindrà una reunió amb els agents sector comerç. Chacón continuarà la ronda de trobades demà dimarts 22 d’octubre a les 18:00 hores amb els representants del sector del turisme.