La Generalitat organitza un camp d'innovació sobre el sentit de pertinença dels joves fills de la immigració

query_builder   22 octubre 2019 16:29

event_note Nota de premsa

La Generalitat organitza un camp d'innovació sobre el sentit de pertinença dels joves fills de la immigració

  • Amb el suport del Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea, aplegarà dimecres i dijous un centenar de persones expertes a l’Espai Bital

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat organitzen aquest dimecres i dijous un camp d’innovació sobre la construcció del sentit de pertinença dels joves fills de famílies immigrades. Serà a l’Espai Bital (c. José Agustín Goytisolo, 22) de l’Hospitalet de Llobregat i la sessió inaugural anirà a càrrec del secretari general del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Xavier Gatius, i el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, a més de representants del Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea, que dóna suport a la iniciativa.    

L’objectiu del camp és identificar i proposar mesures que s’incorporaran al Pla de ciutadania i de les migracions 2021-2024, en línia amb aconseguir una societat més cohesionada. El centenar de participants inscrits provenen de l’Administració pública, l’acadèmia, el tercer sector social, la societat civil i la comunitat educativa.

Després de la benvinguda institucional hi haurà un diàleg amb fills de les tres grans onades migratòries a Catalunya del segle XX i la presentació dels quatre reptes principals que s’abordaran durant el camp: sentit de pertinença, interacció, participació i igualtat d’oportunitats. Podeu trobar més detalls i consultar el programa a l’enllaç http://campinnovacio.eapc.gencat.cat

09:00|Camp d'innovació sobre la construcció del sentit de pertinença dels joves fills de famílies immigrades. Espai Bital (c. José Agustín Goytisolo, 22)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat organitzen un camp d’innovació sobre la construcció del sentit de pertinença dels joves fills de famílies immigrades.