La consellera Meritxell Budó clourà el I Congrés internacional per a l'erradicació de les violències masclistes

query_builder   22 octubre 2019 16:37

event_note Nota de premsa

La consellera Meritxell Budó clourà el I Congrés internacional per a l'erradicació de les violències masclistes

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, clourà demà el I Congrés internacional per a l’erradicació de les violències masclistes. El Congrés, organitzat pel departament de Presidència a través de l’Institut Català de les  Dones, té lloc al llarg de dos dies a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, i compta amb l’assistència de 800 professionals.

L’objectiu del fòrum és avançar en l’erradicació d’aquesta problemàtica estructural gràcies a la suma del coneixement que poden aportar persones expertes a nivell internacional, de Catalunya, i professionals dels circuits de violència masclista, les polítiques públiques i representants del teixit associatiu feminista.

El primer Congrés que aborda la violència masclista a aquest nivell a Catalunya s’estructura en tres blocs, cadascun del quals compta amb una ponència i una conferència i diversos tallers simultanis:

1.- Les violències masclistes coma una vulneració dels drets humans de les dones.

2.- Violències estructurals i resistències feministes.

3.- Les violències sexuals com a forma de control social.

14:15|La consellera Budó clou el I Congrés internacional per a l'erradicació de les violències masclistes. Fàbrica de Creació Fabra i Coats (C. de Sant Adrià, 20). |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, clourà el I Congrés internacional per a l’erradicació de les violències masclistes, organitzat pel departament de Presidència a través de l’Institut Català de les  Dones.