L'IDECE destina la recaptació de la 7a Caminada Popular a la iniciativa #Rebrotrem per als afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre

query_builder   24 octubre 2019 13:45

event_note Nota de premsa

L'IDECE destina la recaptació de la 7a Caminada Popular a la iniciativa #Rebrotrem per als afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre

  • La Caminada popular tindrà lloc aquest diumenge, 27 d'octubre, entre Flix i Vinebre
7a Caminada popular IDECE Flix - Vinebre
L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) organitza per al proper diumenge, 27 d'octubre, la 7a Caminada popular entre Flix i Vinebre, i destinarà la recaptació d'aquesta edició a la iniciativa #Rebrotem per als afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre del passat mes de juny.

Aquesta Caminada popular sortirà a les 09.30h des de Flix, creurà el riu Ebre i recorrerà el meandre pel camí de ribera, passant pel transbordador municipal i seguint per una pista coincident amb el GR, sempre prop del riu; visitarà la rampa de peixos de l'assut d'Ascó, on voluntaris explicaran aquesta construcció, i seguirà fins arribar a Vinebre, on es podrà fer una visita al palau renaixentista Ca Don Joan d'aquest municipi. El recorregut són uns 14'6km. amb poc desnivell i adaptat per a tots els públics.

El termini d'inscripció per particar a la 7a Caminada popular IDECE finalitza aquest divendres, 25 d'octubre; són 5€/persones, que inclouren l'assegurança de la prova i vehicle de suport terrestre; ambulàncies, metge i personal sanitari; també els avituallaments i el servei de bus, des de la zona esportiva de Vinebre, on es podran deixar els vehicles, i, entre les 08.00 i les 08.30 hores agafar el bus fins a Flix, on l'organització oferirà l'esmorzar.

El director de l'IDECE, Albert Salvadó, atendrà els mitjans de comunicació a les 09.30 hores, a la zona de la Costa del Graner de Flix, des d'on sortirà la 7a Caminada Popular IDECE Flix-Vinebre.

09:30|7a Caminada popular IDECE. Zona de la Costa del Graner|Flix (Ribera d'Ebre)

El director de l'IDECE, Albert Salvadó, atendrà els mitjans de comunicació en la sortida de la 7a Caminada Popular IDECE Flix-Vinebre.