La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà demà la demarcació de Lleida

query_builder   24 octubre 2019 14:30

event_note Nota de premsa

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà demà la demarcació de Lleida

 

  • Al matí, la consellera Àngels Chacón visitarà l’empresa AUNA GLASS a la Noguera, el Grup RODI a Lleida, i després mantindrà una reunió de treball amb representants de la Cambra de Comerç de Lleida i de Tàrrega.

 

  • A la tarda, la consellera d’Empresa i Coneixement es desplaçarà a les Garrigues, zona afectada pel temporal de pluja d’aquesta setmana. La consellera estarà als municipis de la Floresta, les Borges Blanques i Arbeca.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Ramón Alturo, visitarà demà la demarcació de Lleida.

A les 9.30 hores estarà a l’Ajuntament de La Sentiu de Sió, a la Noguera,  per desplaçar-se després a la seu de l’empresa AUNA GLASS (Cricursa), on,  a les 10.00 hores, visitarà les instal·lacions d’aquesta corporació especialitzada en la producció de vidre corbat.

A les 12.00 hores, la consellera  d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà a Lleida les noves oficines de l’empresa GRUP RODI, cadena líder en punts de distribució i serveis de mecànica integral de l'automòbil. La consellera mantindrà una reunió de treball a la seu de la corporació amb els representants de l’empresa i després visitarà un dels seus tallers.

 A les 13.15 hores, la consellera Àngels Chacón, estarà als Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement ( Avinguda del Segre, 7) i atendrà els mitjans de comunicació.

La consellera tancarà la jornada matinal amb un dinar de treball, a les 14.30 hores, amb representants de la Cambra de Comerç de Lleida i de Tàrrega.

A la tarda, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es desplaçarà fins a les Garrigues, zona afectada pels aiguats d’aquesta setmana. A les 17.00 hores, la consellera estarà a la Floresta ( Castell de la Floresta. Carrer de l’Església, 3) per conèixer de primera les afectacions que ha patit el municipi. Acompanyada de l’alcalde i president del Consell Comarcal, Jaume Setó,  realitzarà una visita de les zones afectades pels forts aiguats. Cap a les 17.45 hores, la consellera Chacón atendrà els mitjans de comunicació, davant la plaça de l’Ajuntament (Carrer de La Font, s/n)

Posteriorment, la consellera Chacón estarà a les 18.15 hores a les Borges Blanques i acompanyada de l’alcalde del municipi, Enric Mir, visitarà Textron Técnica i Metàliques Borges, empreses afectades pel temporal. A les 19.15 hores, la consellera Àngels Chacón es desplaçarà a Arbeca i vistarà també diferents establiments afectats.

La consellera Chacón visita la demarcació de Lleida

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visita la demarcació de Lleida.

  • 13:15|La consellera Chacón visita diferents empreses i institucions de la zona. Avinguda del Segre, 7|Lleida (Segrià)

    La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà demà les empreses Auna Glass i Grupo Rodi, i es reunirà amb representants de la Cambra de Comerç de Lleida i de la de Tàrrega. A les 13.15, atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la delegació del Govern.

  • 17:45|La consellera Chacón visita la zona afectada pels aiguats. Carrer de la Font, s/n|La Floresta (Les Garrigues)

    La consellera Chacón visitarà els municipis de la Floresta, les Borges Blanques i Arbeca, que han estat afectats pels aiguats, i es reunirà amb empreses i establiments per conèixer les afectacions que els ha causat el temporal. A les 17.45, la consellera atendrà els mitjans de comunicació davant de l'ajuntament de la Floresta.