El conseller Jordi Puigneró inaugurarà divendres la jornada 'Democracy4all' en el marc de la Barcelona Blockchain Week

query_builder   24 octubre 2019 14:15

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Puigneró inaugurarà divendres la jornada 'Democracy4all' en el marc de la Barcelona Blockchain Week

La jornada Democracy4all aborda l’impacte de la tecnologia blockchain sobre la ciutadania, les institucions i les entitats en la governança democràtica.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, inaugurarà demà divendres, a les 9.45 hores, la jornada Democracy4all organitzada en el marc de la Barcelona Blockchain Week a la Casa Llotja de Mar de Barcelona (Passeig d'Isabel II, 1).

La Barcelona Blockchain Week és l’espai de trobada de professionals, i empreses del sector TIC sobre la tecnologia blockchain. Durant tota una setmana, s’ofereixen conferències, activitats i espais de trobada per abordar la aquesta tecnologia disruptiva. La jornada Democracy4all aborda l’impacte de la tecnologia blockchain sobre la ciutadania, les institucions i les entitats  en la governança democràtica.

09:45|El conseller Puigneró inaugura la Jornada Democracy4All en el marc de la Barcelona Blockchain Week. Casa Llotja de Mar de Barcelona (pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, inaugurarà la jornada Democracy4all organitzada en el marc de la Barcelona Blockchain Week. La Barcelona Blockchain Week és l’espai de trobada de professionals, i empreses del sector TIC sobre la tecnologia blockchain. A la jornada, també hi participarà el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco, que a les 10.50 h farà una ponència.