(Anul·la l'anterior) El president Torra visita diumenge diverses zones de la Conca de Barberà i Les Garrigues afectades per la llevantada

query_builder   25 octubre 2019 19:15

event_note Nota de premsa

(Anul·la l'anterior) El president Torra visita diumenge diverses zones de la Conca de Barberà i Les Garrigues afectades per la llevantada

 • El cap de l’Executiu es traslladarà a l’Espluga de Francolí, Montblanc i la Floresta i participarà al Consell d’Alcaldes de Les Garrigues

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà aquest diumenge, 27 d’octubre, les comarques de la Conca de Barberà i Les Garrigues, afectades per la llevantada de dimarts.

El president Torra arribarà a les 9.00 hores a l’Espluga de Francolí. Acompanyat de l’alcalde, Josep Maria Vidal; del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; i del secretari d'Administracions Locals i relacions amb l'aran, Miquel Angel Escobar, el cap del Govern seguirà l’evolució dels treballs que s’estan fent al municipi, afectat pel temporal de dimarts.

A les 10.30 hores es traslladarà a Montblanc on visitarà també les zones afectades pel temporal al costat de l’alcalde, Josep Andreu.

Posteriorment, a les 11.30 hores, el president de la Generalitat encapçalarà la reunió del Consell d’Alcaldes de Les Garrigues, que tindrà lloc a Les Borges Blanques. Hi participaran el president del Consell Comarcal, Jaume Setó; els alcaldes de la zona; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramón Farré.

Un cop finalitzada la reunió, el president farà una valoració davant dels mitjans de comunicació.

Finalment, a les 13.00 hores el president de la Generalitat es traslladarà a la Floresta, per conèixer també de primer mà els efectes del temporal, acompanyat de l’alcalde, Jaume Setó, i dels membres del consistori.

Visita a les zones afectades per la llevantada

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà diverses zones de la Conca de Barberà i Les Garrigues afectades per la llevantada de dimarts.

 • 09:00|Visita. Oficina Municipal de Turisme (Plaça del Mil·lenari, 1)|L'Espluga de Francolí (Conca de Barberà)

  El president visitarà les zones afectades pel temporal, acompanyat de l’alcalde, Josep Maria Vidal; del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; i del secretari d'Administracions Locals i relacions amb l'Aran, Miquel Angel Escobar.

 • 10:30|Visita. Pàrquing restaurant Molí del Mallol (Muralla de Santa Anna, 2)|Montblanc (Conca de Barberà)

  El president visitarà les zones afectades pel temporal acompanyat de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i altres membres del consistori.

 • 11:30|Reunió. Consell Comarcal de Les Garrigues (av. de Francesc Macià, 54)|Les Borges Blanques (Garrigues)

  El president, acompanyat de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, encapçalarà la reunió del Consell d’Alcaldes de Les Garrigues. Hi participaran el president del Consell Comarcal, Jaume Setó; els alcaldes de la zona; i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramón Farré. Un cop finalitzada la reunió, el president farà una valoració davant dels mitjans de comunicació.

 • 13:00|Visita. Ajuntament (c. La Font, s/n)|La Floresta (Garrigues)

  El president visitarà les zones afectades pels aiguats, acompanyat de l’alcalde, Jaume Setó, i dels membres del consistori.