El conseller Jordi Puigneró inaugura demà el Barcelona Cybersecurity Congress

query_builder   28 octubre 2019 13:42

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Puigneró inaugura demà el Barcelona Cybersecurity Congress

  • L’acte tindrà lloc demà dimarts, 29 d’octubre, al recinte de Gran Via de Fira Barcelona, a les 11 hores
  • La segona edició del Barcelona Cybersecurity Congress és un dels actes destacats del mes europeu de la ciberseguretat

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acompanyat del director general del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), Oriol Torruella, inaugurarà la segona edició del Barcelona Cybersecurity Congress, el saló internacional sobre ciberseguretat. L’acte tindrà lloc demà dimarts, 29 d’octubre, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a les 11 hores.

Aquest event internacional és un dels actes destacats del mes europeu de la ciberseguretat. El CESICAT coorganitza aquest esdeveniment conjuntament amb Fira de Barcelona. En el marc del congrés, es farà la cinquena Conferència sobre Ciberseguretat en eSalut que tindrà lloc el 30 d’octubre, de la mà de l'Agència de Ciberseguretat de la Unió Europea (ENISA).

El congrés que se celebra del 29 al 31 d’octubre, en el marc del saló Industry From Needs to Solutions, comptarà amb 30 expositors, 60 ponents i un programa de 40 conferències.

11:00|El conseller Puigneró inaugura el Barcelona Cybersecurity Congress . Recinte Gran Via de Fira Barcelona (av. Av. Joan Carles I, 64)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acompanyat del director general del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), Oriol Torruella, inaugurarà la segona edició del Barcelona Cybersecurity Congress, el saló internacional sobre ciberseguretat. L'acte comptarà amb l'assitència de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, i del director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco.