I WorkShop 'Energia i Medi Ambient' de les Terres de l'Ebre

query_builder   13 novembre 2019 12:20

event_note Nota de premsa

I WorkShop 'Energia i Medi Ambient' de les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, juntament amb el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), i el president d'Open Energy Institute, Robert Moragues, inauguren demà dijous, 14 de novembre, la primera edició del WorkShop 'Energia i Medi Ambient' de les Terres de l'Ebre.

La jornada comptarà amb dues conferència: d'una banda, "Mergència climàtica: cap a un nou model energètic i de gestió dels recursos naturals" a càrrec del soci fundador d'Aquí Energia, Ramon Vallverdú, i el president d'Aigües de Catalunya, David Madí, sobre com afrontar la transició energètica i fomentar una gestió òptima dels recursos naturals davant la siutació d'emergència climàtica en què ens trobem. I, d'altra banda, el professor emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Carles Riba, presentarà "Alternatives al tancament de les centrals nuclears", una proposta innovadora elaborada pels experts del Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES)

La jornada tindrà lloc, a partir de les 16.30h., a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, plaça de Gerard Vergés, 1, de Tortosa.

16:30|I WorkShop 'Energia i Medi Ambient' Terres de l'Ebre. Seu de la Generaltiat a les Terres de l'Ebre ( pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, juntament amb el director de l'IDECE, Albert Salvadó, inauguraran el I WorkShop 'Energia i Medi Ambient' de les Terres de l'Ebre. També hi participarà el president d'Open Energy Institute, Robert Moragues.