IV Jornada d'Intervenció Comunitària en Salut Mental a Lleida

query_builder   13 novembre 2019 15:00

event_note Nota de premsa

IV Jornada d'Intervenció Comunitària en Salut Mental a Lleida

Demà dijous, 14 de novembre de 9 a 18.30 hores, tindrà lloc a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de Lleida la IV Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental, organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Lleida, Balaguer i Tàrrega, gestionats per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).

Inauguraran la jornada la gerent de les regions sanitàries Lleida i Alt Pirineu i Aran; Divina Farreny, el gerent de l’Institut Català de la Salut a Lleida, Ramon Sentís; el director del Servei de Salut Mental de l’Hospital Universitari de Santa Maria (HUSM), Dr. Josep Pifarré; el coordinador de la Unitat de Trastorns Cognitius de l’HUSM, Dr. Gerard Piñol, així com dos usuaris del SRC que parlaran en primera persona de la seva experiència.

Per explicar els objectius de la jornada, a les 10.30 hores, atendran als mitjans de comunicació les psicòlogues i coordinadores del SRC de Lleida, Carme Sarret; del SRC de Balaguer, Rosa Companys, i del SRC de Tàrrega, Marta Cobo.

 

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

IV Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental. Atendran als mitjans de comunicació les psicòlogues i coordinadores del SRC de Lleida, Carme Sarret; del SRC de Balaguer, Rosa Companys, i del SRC de Tàrrega, Marta Cobo.

DIA:

14 de novembre de 2019

HORA:

10.30 h

LLOC:

Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera

Universitat de Lleida

C. Jaume II, 67, bis - Lleida

 

 

Adjuntem el programa de la jornada

 

Lleida, 13 de novembre de 2019