El Govern presenta la nova normativa per al col·lectiu trans als centres penitenciaris

La consellera Capella i el conseller Chakir El Homrani visiten la presó de Dones de Barcelona (Wad Ras)

query_builder   13 novembre 2019 16:13

event_note Nota de premsa

El Govern presenta la nova normativa per al col·lectiu trans als centres penitenciaris

La consellera Capella i el conseller Chakir El Homrani visiten la presó de Dones de Barcelona (Wad Ras)

La consellera de Justícia, Ester Capella, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, explicaran aquest divendres, 15 de novembre, a partir de les 11.30 h, la nova normativa per garantir a les persones transgènere un tracte adequat al gènere amb què s’identifiquen a la presó. La presentació tindrà lloc al Centre Penitenciari Dones de Barcelona (Wad Ras).

Els mitjans de comunicació que estiguin interessats a assistir a la presentació, s’hauran d’acreditar a l’adreça de correu premsa.justicia@gencat.cat, amb nom, cognoms i DNI, i llistat de material tècnic que faran servir, abans de les 18 h de demà dijous.

L’entrada dels professionals acreditats serà a les 9.30 h.

  • En primer lloc, podran realitzar entrevistes a les persones trans beneficiades per la nova instrucció penitenciària.
  • A les 11.30 hores, la consellera Capella i el conseller El Homrani es reuniran amb dues dones trans. I seguidament se signarà la nova instrucció. Després els consellers atendran els mitjans de comunicació.

En acabar, es realitzarà una única sortida del recinte penitenciari per a tots els mitjans acreditats. No es podrà avançar la sortida de cap professional fora del grup de periodistes i gràfics.

11:30|La consellera Capella i el conseller El Homrani presenten la nova normativa per al col·lectiu trans als centres penitenciaris. Centre Penitenciari Dones de Barcelona (Wad Ras) (c. del Doctor Trueta, 84)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Ester Capella, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, explicaran a partir de les 11.30 h, la nova normativa per garantir a les persones transgènere un tracte adequat al gènere amb què s’identifiquen a la presó. L'entrada dels periodistes acreditats serà a les 9.30 h al centre penitenciari.