El vicepresident Aragonès presenta la "Nota d'Economia 105: La revolució digital a Catalunya"

query_builder   14 novembre 2019 13:31

event_note Nota de premsa

El vicepresident Aragonès presenta la "Nota d'Economia 105: La revolució digital a Catalunya"

Demà divendres, a les 10.00 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà la presentació de la “Nota d’Economia num.105”, un treball monogràfic que analitza l’impacte i els reptes de la revolució digital a Catalunya a través de 14 articles signats per 21 acadèmics i tècnics experts en la matèria. Acompanyaran al vicepresident la secretària d’Economia, Natàlia Mas Guix, que clourà l’acte, i la directora general d’Anàlisi Econòmica, Marta Curto, que exposarà les conclusions de la Nota.

La presentació inclourà un debat amb tres dels autors que han participat a la Nota: Daniel Marco, director general d'Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya; Sara Berbel, gerent municipal de l'Ajuntament de Barcelona, i Ángel Ceniceros, assessor en dret tributari a l'empresa Duran-Sindreu.

La presentació de la “Nota d’Economia” tindrà lloc al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda (Gran Via de les Corts Catalanes, 639).

10:00|El vicepresident Aragonès presenta la "Nota d'Economia 105: La revolució digital a Catalunya". Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (Gran Via, de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà la presentació de la “Nota d’Economia num.105”, un treball monogràfic que analitza l’impacte i els reptes de la revolució digital a Catalunya a través de 14 articles signats per 21 acadèmics i tècnics experts en la matèria. Acompanyaran al vicepresident la secretària d’Economia, Natàlia Mas Guix, que clourà l’acte, i la directora general d’Anàlisi Econòmica, Marta Curto, que exposarà les conclusions de la Nota. El director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco, també assistirà a la jornada.