El president Torra encapçalarà demà dissabte l'acte commemoratiu dels 1.100 anys de Maçanet de la Selva

query_builder   15 novembre 2019 12:29

event_note Nota de premsa

El president Torra encapçalarà demà dissabte l'acte commemoratiu dels 1.100 anys de Maçanet de la Selva

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà demà dissabte, dia 16 de novembre, l’acte commemoratiu dels 1.100 anys de Maçanet de la Selva, que se celebrarà a les 12.00 hores, al Teatre La Societat de la mateixa localitat.

L’acte l’organitza el Taller d’Història de Maçanet de la Selva, una entitat creada els anys vuitanta amb la voluntat de deixar constància dels canvis demogràfics de la localitat i perpetuar la memòria, conjuntament amb l’Ajuntament. En l’actualitat l’entitat  té prop de 450 socis i a nivell comarcal  forma part de la junta del Centre d'Estudis Selvatans.

Hi intervindran  el president de l’entitat, Juli Campeny; l’historiador Elvis Mallorquí, que pronunciarà una conferència; l’arqueòleg Joan Llinàs; l’alcaldessa, Natàlia Figueras i el president  Quim Torra.

Prèviament, a les 11.45 hores, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, on signarà el llibre d’honor.

12:00|1.100 anys de Maçanet de la Selva. Teatre La Societat (av. Catalunya, 10)|Maçanet de la Selva (Selva)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l'acte institucional de commemoració dels 1.100 anys de Maçanet de la Selva, que organitza el Taller d’Història de Maçanet de la Selva i l’Ajuntament. Hi intervindran, el president de l’entitat, Juli Campeny; l’historiador Elvis Mallorquí, que pronunciarà una conferència sobre el tema; l’arqueòleg Joan Llinàs; l’alcaldessa, Natàlia Figueras, i el president de la Generalitat. Prèviament, a les 11.45 hores, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, on signarà el Llibre d’Honor. També hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila