ACTE ANUL·LAT: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya s'adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci

query_builder   18 novembre 2019 16:42

event_note Nota de premsa

ACTE ANUL·LAT: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya s'adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci

AQUEST ACTE QUEDA ANUL·LAT

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, signaran demà dimarts 19 de novembre a les 11:00 hores, el conveni per a l'adhesió d'FGC al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci.

La signatura del conveni tindrà lloc a l’andana 5 de l’estació d'FGC de Pl. Catalunya. Tot seguit, es podrà veure el tren d'FGC vinilat amb la campanya "No en passem ni una” que fa difusió del protocol.

Per facilitar l’accés, la trobada amb els mitjans de comunicació es farà a les 10:45h abans de les validadores. Un cop allà, es passaran els torns per esperar les autoritats.

Mitjançant aquest protocol, el Departament d’Interior posa a l’abast els seus mitjans en l’àmbit de la seguretat a fi d’evitar que cap conducta que atempti contra la llibertat i indemnitat sexuals quedi impune. A partir de criteris interpretatius i operatius, les conductes d’assetjament sexual no previstes al codi penal, però que es consideren constitutives d’una infracció administrativa, podran ser penades.

L’acte també comptarà amb la presència del director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, Jordi Jardí; la cap de Gabinet de Seguretat, M. Àngels Vila; i la directora d’FGC Organització i Persones, Juliana Vilert.