TURISME

La consellera d'Empresa i Coneixement lliura demà els distintius turístics dels primers 12 Barris i Viles Marineres de Catalunya

query_builder   19 novembre 2019 11:00

event_note Nota de premsa

TURISME

La consellera d'Empresa i Coneixement lliura demà els distintius turístics dels primers 12 Barris i Viles Marineres de Catalunya

  • En aquest mateix acte, que tindrà lloc a Begur, la consellera lliurarà dos distintius més: Montclar, com a Poble amb Encant, i la Bisbal d’Empordà, com a Ciutat i Vila amb Caràcter.

 

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, lliurarà demà dimecres 20 de novembre a les 12.00 hores a Begur els distintius als primers 12 Barris i Viles Marineres acreditats per l’Agència Catalana de Turisme (ACT): l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

En aquest mateix acte, la consellera també lliurarà a Montclar el distintiu que l’acredita com a Poble amb Encant, unint-se als 12 que ja en formen part; i a la Bisbal d’Empordà, el de Ciutat i Vila amb caràcter, sumant-se a les 11 distingides fins el moment.

Barris i Viles Marineres, Ciutats i Viles amb Caràcter, i Pobles amb Encant són marques turístiques especialitzades en turisme cultural que es promouen des de l’Agència Catalana de Turisme.

L’acte començarà a les 12h i un cop finalitzat, la consellera i el director atendran els mitjans. Tots aquells mitjans que ho desitgin podran assistir a l’acte de lliurament dels distintius.

12:00|La consellera Chacón lliura els distintius turístics dels primers 12 barris i viles marineres de Catalunya. Capella del Carme ( av. Garbí, 4- Sa Tuna)|Begur (Baix Empordà)

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, lliurarà els distintius turístics dels primers 12 Barris i Viles Marineres de Catalunya. El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, acompanyarà la consellera.