COMERÇ

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà demà a Sabadell el Congrés de Fires de Catalunya

query_builder   19 novembre 2019 12:00

event_note Nota de premsa

COMERÇ

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà demà a Sabadell el Congrés de Fires de Catalunya

Cartell congrés de fires
Cartell congrés de fires
  • En aquest marc, la directora general de Comerç, acompanyada del president de FEFIC, Ramon Ferrando, avançarà les principals dades del calendari firal de Catalunya 2020
  • El Congrés de Fires de Catalunya, que arriba enguany a la seva 26a edició, se celebra demà i dijous, com a cita de referència i punt de trobada del sector firal català

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà demà dimecres el 26è Congrés de Fires de Catalunya, que se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre al Recinte Fira de Sabadell. Aquest esdeveniment —organitzat anualment per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb la col·laboració de Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, i enguany també amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell—  és una cita de referència i punt de trobada on abordar els reptes de futur del sector firal català.

L’acte inaugural començarà a les 10 hores i comptarà també amb la participació de la tinent d’alcaldessa del municipi, Montse Gonzàlez, i del president de FEFIC, Ramon Ferrando. En aquest marc, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, avançarà les principals dades del calendari firal de Catalunya 2020. Seguidament a la inauguració oficial, la ponència inaugural anirà a càrrec de la periodista Bibiana Ballbé, fundadora de l’agència The Creative.net, amb la conferència “Futurs i fires: el moment del canvi”.

Un cop finalitzat l’acte inaugural (11.30h. aprox.), la directora general de Comerç, i el president de la FEFIC, atendran els mitjans de comunicació, per explicar el calendari firal de 2020.

26è Congrés de Fires de Catalunya

Amb més de 25 anys d’història, el Congrés de Fires de Catalunya, que organitza la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb el suport de la Generalitat, s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència del món firal i  punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector. Es tracta de la cita anual més important per als professionals del sector firal, que en aquesta edició reunirà més de 100 congressistes procedents d’arreu de Catalunya.

A banda de la ponència inaugural, el congrés comptarà amb conferències a càrrec de noms destacats com Jordi Urbea (vicepresident d’Ogilvy a Espanya) (Dimecres, 20 a les 12h), o Alfons Cornella (fundador d’Infonomia) (Dijous, 21 a les 10h). El programa d’activitats comptarà també amb la taula rodona “Les fires multisectorials: de la tradició a la innovació”, moderada per la periodista Elisabet Carnicé (Dimecres, 20 a les 13h), i tallers pràctics sobre “Com crear campanyes de Google eficaces”, “Gestió de residus a les fires: avançant cap a l’economia circular” o “Preparació de les licitacions: pautes per complir amb la normativa de contractes” (Dimecres, 20, a les 15.45h)

Així mateix, en el marc del congrés se celebrarà l’Assemblea General de la Federació de Fires de Catalunya (dimecres, 20 a les 18h), i un espai de networking entre els assistents i proveïdors (dijous, 21 a les 11h).

Dijous 21 de novembre, tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, que atorga anualment la Generalitat (13.15h). La cloenda del Congrés anirà a càrrec del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer (dijous, 21 a les 14.15h).

 ( Adjuntem programa del Congrés).

10:00|Inauguració del Congrés de Fires de Catalunya. Recinte Fira Sabadell ( pl. de la Sardana)|Sabadell (Vallès Occidental)

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà a Sabadell el Congrés de Fires de Catalunya.