L'Oficina de Drets Civils i Polítics debat sobre les campanyes electorals i el procediment de votació al cicle "Dret de Participació Ciutadana"

query_builder   19 novembre 2019 11:27

event_note Nota de premsa

L'Oficina de Drets Civils i Polítics debat sobre les campanyes electorals i el procediment de votació al cicle "Dret de Participació Ciutadana"

Demà dimecres, 20 de novembre, l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat (ODCiP) organitza la tercera i última sessió del cicle de debats “El Dret de Participació Ciutadana”. Aquest cicle ha tractat de trobar noves opcions per millorar l’actual sistema electoral, amb l’objectiu de debatre sobre les mancances existents en el dret de participació ciutadana en la presa de decisions.

Aquest tercer debat se centrarà en les “Campanyes Electorals i el Procediment de Votació del Segle XXI”, i els ponents dialogaran sobre pràctiques com les simbòliques enganxades de cartells, el minutatge de temps als mitjans de comunicació públics i les campanyes paral·leles a les xarxes socials. La sessió s’iniciarà a les 17.00 h i s’allargarà fins a les 19.00 h a la sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona.

L’obertura i la cloenda del debat anirà a càrrec del director de l’ODCP, Adam Majó. El debat comptarà amb la participació de l’activista i fundadora d’Xnet, Simona Levi, la professora de Ciència Política a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Universitat Ramon Llull (URL), Sònia Andolz, el professor de Ciències Polítiques i de l’Administració ca a la Universitat de Barcelona (UB), Josep Reniu, i l’expert en internet, Genís Roca.