El conseller Calvet inicia les trobades preparatòries de la Cimera catalana davant l'emergència climàtica

query_builder   20 novembre 2019 12:18

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet inicia les trobades preparatòries de la Cimera catalana davant l'emergència climàtica

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i de la directora de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, mantindrà el dijous, 21 de novembre, les dues primeres trobades preparatòries de la Cimera catalana davant l’emergència climàtica, que se celebrarà a Barcelona el proper 17 de gener.

La primera reunió serà amb representants del món local i, la segona, amb patronal i sindicats. En acabat, cap a les 12 hores, Calvet atendrà els mitjans de comunicació. Hi haurà dos muts per als gràfics interessats, a les 9:45 hores, durant la primera trobada, i a les 11:45 hores, durant la segona.

12:00|El conseller Calvet explica el contingut de les primeres trobades preparatòries de la Cimera catalana davant l'emergència climàtica. Av. Josep Tarradellas, 2-6|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i de la directora de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, mantindrà les dues primeres trobades preparatòries de la Cimera catalana davant l’emergència climàtica, que se celebrarà a Barcelona el proper 17 de gener.