El vicepresident Aragonès lliura els primers premis "Recerca Fiscal i Estudis Tributaris"

query_builder   20 novembre 2019 16:10

event_note Nota de premsa

El vicepresident Aragonès lliura els primers premis "Recerca Fiscal i Estudis Tributaris"

Demà dijous, a les 19.00 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà l’acte de lliurament de la primera edició dels premis de “Recerca Fiscal i Estudis Tributaris” que concedeix la Generalitat.

Es tracta d’uns guardons convocats per la direcció general de Planificació i Estudis Fiscals, adscrita a la Secretaria d’Hisenda, que volen reconèixer els millors treballs universitaris de final de grau i màster en dret tributari i hisenda pública. L’objectiu és promoure la recerca entre els estudiants universitaris en l’àmbit de fiscalitat i de la hisenda pública i enfortir la relació i la cooperació entre el món de la universitat i l’administració.  

L’objectiu final és promoure la investigació científica en l’àmbit de la fiscalitat i, al mateix temps, enfortir els vincles i generar sinèrgies entre el món acadèmic i el de l’administració pública a partir de la creació d’una xarxa de personal expert en aquestes matèries.

Acompanyaran al vicepresident la secretaria d’Hisenda, Marta Espasa, i la directora general de Planificació i Estudis Fiscals, Montserrat Peretó.  L'acte estarà conduit per la periodista i comunicadora, Ariadna Oltra.

L’acte tindrà lloc al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107).

19:00|El vicepresident Aragonès lliura els primers premis "Recerca Fiscal i Estudis Tributaris" . Palau Robert ( pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà l’acte de lliurament de la primera edició dels premis de “Recerca Fiscal i Estudis Tributaris” que concedeix la Generalitat. Acompanyaran al vicepresident la secretaria d’Hisenda, Marta Espasa, i la directora general de Planificació i Estudis Fiscals, Montserrat Peretó.