El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita diferents centres educatius del Priorat

query_builder   21 novembre 2019 12:11

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita diferents centres educatius del Priorat


  • El titular d’Educació visitarà l’Escola Antoni Vilanova i l’Institut Priorat de Falset; i l’Institut Escola de Cornudella de Montsant

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, durà a terme demà una visita territorial a diferents centres educatius del Priorat, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Jean Marc Segarra.

En primer lloc, a les 9h, Bargalló arribarà a l’Ajuntament de Falset, on serà rebut per l’alcalde Carlos Brull, i conjuntament visitaran l’Escola Antoni Vilanova. Després de recórrer les instal·lacions, el conseller mantindrà una breu trobada amb l’equip directiu del centre.

Posteriorment, la comitiva es traslladarà a l’Institut Priorat, on a partir de les 10:30h faran un recorregut per alguns dels espais del centre com les aules de batxillerat o dels cicles formatius de la família sociosanitària.

Finalment, el titular d’Educació es traslladarà a Cornudella de Montsant. A les 12:30h, conjuntament amb l’alcalde Salvador Salvadó, visitarà les instal·lacions de l’Institut Escola de Montsant. En acabar, tindrà lloc una reunió amb alcaldes i directores de les escoles que formen part de la comissió de zona rural integrada

09:00|El conseller Bargalló fa una visita territorial al Priorat. Ajuntament de Falset|Falset (Priorat)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà diferents centres educatius del Priorat.