El president Torra inaugura, dissabte, l'estació Ciutat de la Justícia de l'L10 sud de metro, a L'Hospitalet de Llobregat

query_builder   21 novembre 2019 13:43

event_note Nota de premsa

El president Torra inaugura, dissabte, l'estació Ciutat de la Justícia de l'L10 sud de metro, a L'Hospitalet de Llobregat

  •  El vicepresident Aragonés, el conseller Calvet i l’alcaldessa Marín participaran també en la inauguració d’aquesta parada de metro, que es preveu que utilitzin uns 5.600 viatgers diaris

  

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, inaugurarà dissabte 23 de novembre, a les 12.30 hores, l’estació “Ciutat de la Justícia” de l’L10 sud de metro. Aquesta nova parada ha comportat una inversió de 80 milions d’euros i es preveu que registrarà uns 5.600 viatgers diaris.

L’acte inaugural comptarà també amb la participació del vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonés; de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; de la presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona, Rosa Alarcón, i del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, entre altres autoritats.

El president i la resta d’assistents faran un recorregut per les instal·lacions d’aquesta estació i rebran les explicacions de l’obra per part del director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores. A la zona del vestíbul tindran lloc els parlaments del conseller, de l’alcaldessa i del cap de Govern.

La nova parada de Ciutat de la Justícia és la número 158 de la xarxa de metro, la 7a de la línia de l'L10 sud i la 19a del municipi de L’Hospitalet de Llobregat. Ubicada en una zona estratègica i molt pròxima a l’estació d’FGC d’Ildefons Cerdà, se situa a més de 40 metres de profunditat. Els 5.600 viatges diaris previstos s’esperen que augmentin fins a 12.000 quan l’L9 estigui completada.

Cobertura informativa

Els mitjans de comunicació interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que s’acreditin prèviament enviant un correu a l’adreça premsa.tes@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa, abans de divendres, a les 19.00 hores.

 La premsa haurà d’accedir per l’accés Gran Via/Alhambra de l’estació, entre les 11.45 i les 12.15 hores.   

 

 

12:30|El president Torra inaugura l'estació de L'10 sud "Ciutat de la Justícia". (accés Gran Via/Alhambra)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, inaugurarà l’estació “Ciutat de la Justícia” de l’L10 sud del metro. L’acte inaugural comptarà també amb la participació del vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; de l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; de la presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona, Rosa Alarcón; del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, entre altres autoritats.

Cobertura informativa

Els mitjans de comunicació interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que s’acreditin prèviament enviant un correu a l’adreça premsa.tes@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

La premsa haurà d’accedir per l’accés Gran Via/Alhambra de l’estació, entre les 11.45 i les 12.15 hores.