Presentació a Girona de la temporada d'hivern de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC

query_builder   26 novembre 2019 12:17

event_note Nota de premsa

Presentació a Girona de la temporada d'hivern de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) presentarà divendres, 29 de novembre, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres i Turisme de la Universitat de Girona, les novetats de la temporada d’hivern 2019-2020 de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC de Vall de Núria i Vallter 2000.
El president d’FGC, Ricard Font; el director de l'estació de Vall de Núria, Toni Casals, i la directora comercial de la divisió de Turisme i Muntanya d'FGC, Laura Vives, explicaran l’oferta d’activitats i les millores en les instal·lacions per aquesta temporada a Vall de Núria i Vallter 2000.

Els acompanyarà la vicerectora d'Estudiants i Inserció Laboral de la Universitat de Girona, Laura Vall-llosera.

Es prega confirmació d’assistència a premsa@fgc.cat o per telèfon 93 366 33 34 – 93 366 31 87.

10:00|Presentació a Girona de la temporada d'hivern de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC. Sala de Graus de la Facultat de Lletres i Turisme. Universitat de Girona ( pl. Ferreter Móra, 1)|Girona (Gironès)

El president d’FGC, Ricard Font; el director de l'estació de Vall de Núria, Toni Casals, i la directora comercial de la divisió de Turisme i Muntanya d'FGC, Laura Vives, presentaran l’oferta d’activitats i les millores en les instal·lacions per aquesta temporada a Vall de Núria i Vallter 2000.