El conseller d'Educació visita diferents centres educatius del Voltreganès

query_builder   27 novembre 2019 12:59

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació visita diferents centres educatius del Voltreganès


  • Josep Bargalló anirà a dues escoles de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà i clourà el Congrés d’Inspectors d’Educació a Manresa

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà diferents centres educatius del Voltreganès, acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat, Alba Camps, i de la directora dels Serveis Territorials, Dolors Collell.

En primer lloc, a les 9h, Bargalló arribarà a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, on serà rebut per l’alcalde, Gerard Sancho. A continuació, es desplaçaran a l’Escola Abat Oliba i faran un recorregut per les instal·lacions del centre.

Posteriorment es traslladarà a Les Masies de Voltregà, i serà rebut a l’Ajuntament per l’alcalde Sergi Vilamala. Després, a partir de les 11:15h, el conseller visitarà l’Escola El Despujol i mantindrà una trobada amb els equips directius de les escoles El Despujol i Abat Oliba.

En acabar, el titular d’Educació es desplaçarà a Manresa per cloure el 8è Congrés d’Inspectors d’Educació. Serà a partir de les 13:30h a l’Hospital de Sant Joan de Déu-Fundació Althaia, amb l’assistència de l’alcalde del municipi Valentí Junyent. 

09:00|El conseller Bargalló fa visita territorial al Voltreganès. Pl. de la Vila, 1|Sant Hipòlit de Voltregà (Osona)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà diferents centres educatius del Voltreganès. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, acompanyarà el conseller.