El conseller Calvet signa un conveni amb l'AMB per impulsar el projecte d'integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera C-245

query_builder   27 novembre 2019 14:53

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet signa un conveni amb l'AMB per impulsar el projecte d'integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera C-245

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, el vice-president executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón, i el president d’Infraestructures.cat, Joan Jaume Oms, signaran demà dijous, 28 de novembre, un conveni per impulsar les obres del projecte d’integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera C-245. També hi assistiran representants dels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Castelldefels i Gavà i el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda.

L’acte de signatura tindrà lloc, a les 12 hores, al Departament de Territori i Sostenibilitat. En acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|El conseller Calvet signa un conveni amb l'AMB per impulsar el projecte d'integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera C-245. Departament de Territori i Sostenibilitat ( av. de Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, signarà un conveni amb el vice-president executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón, i el president d’Infraestructures.cat, Joan Jaume Oms, per impulsar les obres del projecte d’integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera C-245. També hi assisteixen representants dels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Castelldefels i Gavà i el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda.