La consellera de Cultura assisteix a l'acte dels 30 anys de la Biblioteca Pública de La Granja d'Escarp, al Segrià

query_builder   29 novembre 2019 10:55

event_note Nota de premsa

La consellera de Cultura assisteix a l'acte dels 30 anys de la Biblioteca Pública de La Granja d'Escarp, al Segrià

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, assistirà demà dissabte, 30 de novembre, a les 11.00 hores, a l’acte de commemoració dels 30 anys de la Biblioteca Pública de La Granja d’Escarp, a la comarca del Segrià. La consellera visitarà prèviament l’ajuntament i signarà el llibre d’honor del consistori.

La consellera estarà acompanyada del delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Miquel Àngel Cullerés; l’alcalde de La Granja d’Escarp, Manel Solé; i la directora de la biblioteca, Lourdes Villas. A l’acte de commemoració també assistirà la primera bibliotecària (1971-1985) de la Granja d’Escarp.

Posteriorment, la consellera de Cultura es desplaçarà a Seròs i visitarà el Palau dels Montcada, acompanyada de la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Chus Llavero.

11:00|La consellera Vilallonga assisteix a l'acte dels 30 anys de la Biblioteca Pública de La Granja d'Escarp, al Segrià. Biblioteca La Granja d'Escarp (pl. Nova, 2)|La Granja d'Escarp (Segrià)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, assistirà a l'acte de commemoració dels 30 anys de la Biblioteca Pública de La Granja d'Escarp, al Segrià.