Presentació de la programació de 2020 a la Filmoteca de Catalunya i balanç de 2019

query_builder   29 novembre 2019 11:54

event_note Nota de premsa

Presentació de la programació de 2020 a la Filmoteca de Catalunya i balanç de 2019

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà dilluns vinent, 2 de desembre, en la roda de premsa de presentació de la programació de la Filmoteca de Catalunya per a l’any 2020 i de balanç de les activitats de l’any que finalitza, acompanyada pel seu director, Esteve Riambau.

La roda de premsa tindrà lloc les 12.45 hores, a la Sala Chomón i en ella s’explicaran els principals cicles de la programació de 2020, les presències destacades, les exposicions que presentarà la Filmoteca, a més de les activitats dels seus serveis educatius, la Biblioteca del Cinema i el Centre de Conservació i Restauració de Terrassa.

També s’hi farà balanç de l’activitat de 2019, amb dades de nombre d’espectadors, les visites de personalitats del món del cinema que ha rebut la Filmoteca, la seva presència en esdeveniments internacionals i la tasca de preservació i restauració realitzada des del centre 2CR de Terrassa.

 

 

12:45|La consellera Vilallonga presenta la programació de la Filmoteca de Catalunya per a l'any 2020. Edifici Filmoteca. Sala Chomon ( pl. Salvador Seguí, 1-9)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà en la roda de premsa de presentació de la programació de la Filmoteca de Catalunya per a l’any 2020 acompanyada pel seu director, Esteve Riambau.