El conseller Bosch presideix la Comissió Interdepartamental d'Acció Exterior

query_builder   29 novembre 2019 13:26

event_note Nota de premsa

El conseller Bosch presideix la Comissió Interdepartamental d'Acció Exterior

El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència reuneix representants de tots els departaments de la Generalitat per fer balanç anual de l’acció exterior del Govern.

El conseller Alfred Bosch farà un discurs inicial obert als mitjans per valorar l’actualitat recent en matèria d’acció exterior.

La reunió tindrà lloc dilluns 2 de desembre a la sala del Cos Consular del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència (carrer Pietat, 2).

Els mitjans podran gravar imatges de la reunió a les 12.15 h.

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.

12:30|El conseller Bosch presideix la Comissió Interdepartamental d'Acció Exterior. C. Pietat, 2|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, presidirà la reunió de la Comissió Interdepartamental d'Acció Exterior i pronunciarà el discurs inicial. A la reunió hi participarà el director del Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible, Arnau Queralt.