La Generalitat, la Diputació de Lleida, La Pobla de Segur i la Torre de Capdella impulsen l'FP d'Esports de muntanya al Pallars Jussà

query_builder   2 desembre 2019 11:18

event_note Nota de premsa

La Generalitat, la Diputació de Lleida, La Pobla de Segur i la Torre de Capdella impulsen l'FP d'Esports de muntanya al Pallars Jussà

  • Demà signaran un protocol d’intencions a La Pobla de Segur per establir-ne les principals línies d’actuació

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Educació i de la Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de La Pobla de Segur i l’Ajuntament de la Torre de Capdella, signaran demà un protocol d’intencions per promoure els ensenyaments professionals d’esports de muntanya a la comarca del Pallars Jussà. L’acte de signatura i de presentació tindrà lloc a partir de les 10.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Pobla.

 

Concretament, el signaran el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós, la delegada territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, l’alcalde de la Pobla, Marc Baró, i l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau.

 

* Durant la signatura del protocol els mitjans gràfics podran enregistrar imatges i vídeos.

** L’atenció als mitjans de comunicació es farà a partir de les 11h.


2 de desembre de 2019

 

10:30|Protocol per impulsar els esports de muntanya al Pallars Jussà. Ajuntament de la Pobla de Segur (Av. Verdaguer, 35)|La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Educació i de la Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de La Pobla de Segur i l’Ajuntament de la Torre de Capdella, signaran demà un protocol d’intencions per promoure els ensenyaments professionals d’esports de muntanya a la comarca del Pallars Jussà.