ARTESANIA

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà dijous la jornada Crafts NOW, dedicada a la innovació en l'artesania

query_builder   3 desembre 2019 11:00

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà dijous la jornada Crafts NOW, dedicada a la innovació en l'artesania

 

Jornada CRAFTS NOW
Jornada CRAFTS NOW
  • A les 10.00 hores, al Disseny Hub Barcelona, la directora Muntsa Vilalta farà l’obertura d’aquesta primera edició de “Crafts NOW. Jornada al voltant de l’artesania i la innovació”, iniciativa que s’emmarca en el Programa #Talent_jove 2019 - 2022 que impulsa la Generalitat a través d’Artesania Catalunya.
  • La Jornada vol ser un espai d’investigació, recerca i la innovació en l’artesania adreçat a professionals i estudiants del sector, que comptarà amb ponències de professionals, i amb una selecció de creadors emergents que mostraran nous materials, eines i processos que estan canviant els oficis artesans.


Aquest dijous 5 de desembre, a les 10.00 hores al Disseny Hub Barcelona ( Sala C, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38), la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà la primera edició de “Crafts NOW. Jornada al voltant de l’artesania i la innovació”, iniciativa que s’emmarca en el Programa  #Talent_jove 2019 - 2022 que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat.

Crafts NOW, és un espai de trobada, coneixement i debat adreçat a professionals i estudiants del sector de l’artesania. Una jornada en la que s’estableix un diàleg al voltant de la investigació, la recerca i la innovació en l’artesania, des l’òptica de la creativitat, la transversalitat i el negoci. Conduïda per Óscar Tomico, comptarà amb ponències de professionals, com ara la Premio Nacional de Artesanía Idoia Cuesta, i amb una selecció de creadors emergents que mostraran nous materials, eines i processos que estan canviant els oficis artesans.

El Programa #Talent_jove que té per objectiu dotar d’eines al sector, contempla diferents accions per al foment del talent emergent i del relleu generacional en l’artesania.

Aquesta primera Jornada del Programa ha comptat amb el comissariat de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD); la coordinació de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC); i la col•laboració de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya (PAAC). En l’acte inaugural la directora general de Comerç i del CCAM, Muntsa Vilalta, estarà acompanyada de la presidenta de l’A-FAD Victòria Rabal, i el president de la FAAOC, Manel Diestre.

Més informació de la jornada aquí

10:00|I edició de la jornada Crafts NOW. Disseny Hub Barcelona. Sala C ( pl. de les Glòries Catalanes, 37-38)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugurarà la jornada Crafts NOW, dedicada a la innovació en l’artesania.