El conseller El Homrani explica les principals línies del Contracte Programa a la demarcació de Girona

query_builder   4 desembre 2019 15:38

event_note Nota de premsa

El conseller El Homrani explica les principals línies del Contracte Programa a la demarcació de Girona

El contracte programa és la principal eina de cooperació del Departament amb els ens locals i fixa la seva aportació econòmica per al finançament dels serveis socials, els programes sociolaborals i les polítiques d’igualtat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presidirà demà a Girona la Jornada “Polítiques del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i les administracions locals. El Contracte programa, eina de cooperació”, adreçada a alcaldes i alcaldesses, regidors, consellers i conselleres comarcals i responsables de les àrees d’afers socials, igualtat, immigració, infància, joventut i treball de la demarcació gironina.

 

L’objectiu d’aquesta trobada és refermar la cooperació amb els ens locals i aprofundir en el funcionament del Contracte Programa com a principal eina de cooperació entre el Departament i els ajuntaments i consells comarcals per a la gestió de les polítiques socials.

 

Nota: Els conseller atendrà als mitjans a les 11.30 hores.  Prèviament, els mitjans gràfics que ho vulguin podran prendre imatges de la Jornada a les 11.00 hores. 

11:30|El conseller El Homrani explica les principals línies del Contracte Programa a la demarcació de Girona. Auditori Josep Irla, Edifici de la Generalitat ( pl. Pompeu Fabra,1)|Girona (Gironès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, explicarà les principals línies del Contracte Programa en el marc de la Jornada “Polítiques del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i les administracions locals. El Contracte programa, eina de cooperació”. El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, també hi assistirà.