Reunió del màxim òrgan de coordinació per avançar en la lluita contra la violència masclista a Tarragona

Es tracta de la primera visita institucional de la presidenta de l'ICD, Laura Martínez, a la demarcació de Tarragona

query_builder   5 desembre 2019 15:02

event_note Nota de premsa

Reunió del màxim òrgan de coordinació per avançar en la lluita contra la violència masclista a Tarragona

Es tracta de la primera visita institucional de la presidenta de l'ICD, Laura Martínez, a la demarcació de Tarragona

Martínez mantindrà posteriorment a la Mesa contra la violència masclista una reunió amb les representants de les federacions d'entitats de dones
La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Laura Martínez, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Oscar Peris, presidiran dilluns la reunió de la Mesa institucional per a l’Abordatge de la Violència Masclista al Camp de Tarragona, màxim òrgan de representació i decisió que treballa per a la millora de la resposta a les dones que travessen aquestes situacions i l’optimització dels recursos. Aquesta és la primera visita institucional de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, a la demarcació de Tarragona.

La reunió, que tindrà lloc a la Delegació del Govern de la Generalitat, compta amb la participació de representants dels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, els Consells Comarcals, la Diputació de Tarragona, la demarcació del Col·legi d’Advocats i Advocades, el Col·legi de Periodistes, la Fiscalia, l’Audiència, l’Institut de Medicina Legal, i l’Assemblea Territorial de Dones.

Posteriorment, la presidenta de l’ICD mantindrà una reunió amb representnats de les federacions d’associacions de dones de la demarcació.

Nota: La presidenta de l’ICD oferirà una atenció als mitjans a les 11.50h i seguidament es podran pendre imatges de l’inici de la reunió

12:00|Mesa institucional per a l'Abordatge de la Violència Masclista al Camp de Tarragona. Sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona ( c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Laura Martínez, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Òscar Peris, presidiran la reunió de la Mesa institucional per a l’Abordatge de la Violència Masclista al Camp de Tarragona.