Jornada d'Emergències del Baix Ebre i el Montsià

query_builder   9 desembre 2019 11:00

event_note Nota de premsa

Jornada d'Emergències del Baix Ebre i el Montsià

El director territorial d'Interior de les Terres de l'Ebre, Joan Juan, amb els comandaments territorials del cos de Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i de Protecció Civil de la Generalitat, presenten aquest dimecres, 11 de desembre, la Jornada d'Emergències del Baix Ebre i el Montsià.

La Jornada, que s'iniciarà a les 10.30h a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, va destinada als representants electes, agents de seguretat i personal tècnic en l'àmbit de la protecció civil dels ens locals del Baix Ebre i el Montsià.

L'objectiu de la Jornada és donar pautes als ajuntaments de com actuar i com relacionar-se amb els cossos de seguretat i d'emergències del Departament d'Interior en cas de situacions d'emergències com incendis forestals, inundacions, grans nevades i d'altres.

10:30|Jornada d'Emergències Baix Ebre i Montsià. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El director territorial d'Interior de les Terres de l'Ebre, Joan Juan, presentarà la Jornada d'Emergències del Baix Ebre i el Montsià. L'acompanyaran els comandaments territorials del cos de Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i de Protecció Civil de la Generalitat.