Es presenta a Tremp la guia de Bones Pràctiques Informatives a la Muntanya

query_builder   10 desembre 2019 11:00

event_note Nota de premsa

Es presenta a Tremp la guia de Bones Pràctiques Informatives a la Muntanya

Demà dimecres, 11 de desembre a les 12.00 hores, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes, es presentarà a Tremp la guia de Bones Pràctiques Informatives a la Muntanya “A la muntanya, amb seguretat i respecte”, que recull consells per als agents locals a l’hora d’informar el públic visitant i que és fruit del treball de la comissió tècnica del Pla interdepartamental i intersectorial de salut pública (PINSAP) a l’Alt Pirineu i Aran. L’acte tindrà lloc al Centre de Suport Territorial dels Pirineus de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Inauguraran la jornada el secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Dr. Joan Guix; el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, i el director de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Pere Porta.

La presentació de la guia anirà a càrrec de membres de la comissió tècnica del Pla interdepartamental i intersectorial de salut pública (PINSAP) a l’Alt Pirineu i Aran. En el mateix acte, els membres de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran presentaran la campanya de comunicació vinculada a la guia “A la muntanya, deixa’t guiar”.

Després d’un debat obert als assistents, la delegada territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, clourà l’acte.

A les 13.00 hores, en finalitzar l’acte, atendran als mitjans de comunicació el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins; el secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Dr. Joan Guix, i la delegada territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.