La defensa dels drets i les llibertats fonamentals en l'era digital centra la jornada 'èTIC 2019'

query_builder   9 desembre 2019 14:45

event_note Nota de premsa

La defensa dels drets i les llibertats fonamentals en l'era digital centra la jornada 'èTIC 2019'

La jornada, organitzada pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tindrà lloc demà dimarts, 10 de desembre, de 18h a 20h a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona

L’Espai Francesca Bonnemaison acollirà demà dimarts, 10 de desembre a les 18 hores, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, la cinquena edició de la jornada ‘èTIC’, que enguany serà el marc de presentació pública de la ‘Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals’ després del procés de participació ciutadana i, alhora, esdevindrà una sessió presencial de contribució al debat global per a la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals també en l'era digital.

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, obrirà la jornada, que també comptarà amb la intervenció de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, en la presentació de la ‘Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals’ i al capdavant d’una taula de debat en què hi participaran el consultor i divulgador sobre plataformes digitals Albert Cañigueral,  l’expert en Internet Genís Roca i el politòleg i consultor en relacions internacionals Albert Royo.

La ponència inicial de la jornada anirà a càrrec de la pèrita judicial en identitat digital i experta en reputació online Selva Orejón.

18:00|Jornada 'èTIC 2019' sobre la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals . Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, obrirà la cinquena edició de la jornada ‘èTIC’ que enguany serà el marc de presentació pública de la ‘Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals’. La jornada comptarà amb la intervenció de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany.