ARTESANIA

Artesania Catalunya donarà a conèixer dimecres els guardonats dels Premis Nacionals d'Artesania 2019

query_builder   9 desembre 2019 16:55

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

Artesania Catalunya donarà a conèixer dimecres els guardonats dels Premis Nacionals d'Artesania 2019

logo
x
  • A les 11.00 hores, al centre d’Artesania Catalunya, la directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Muntsa Vilalta, acompanyada del responsable d’Artesania Catalunya, Xavier Villas, donaran a conèixer els guardonats de les 6 categories que comprenen els Premis Nacionals d’Artesania 2019.


Aquest dimecres, 11 de desembre a les 11.00 hores al centre d’Artesania Catalunya ( Banys Nous, 11) la directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Muntsa Vilalta, acompanyada del responsable d’Artesania Catalunya, Xavier Villas, donaran a conèixer els guardonats dels Premis Nacionals d’Artesania 2019, en les seves sis respectives modalitats: Premi Nacional d’Artesania 2019; Premi a la Millor Marca Artesana; Premi Impulsa; Premi Prestigia; Premi Restaura; i Premi Talent Emergent.

A l’acte, estaran presents els guardonats, així com els membres del jurat d’aquesta edició: la Mestra Artesana en Ceràmica i Escultura Matilde Grau; l’arquitecte Elena Nedelcu de l’estudi internacional MIRALLES-TAGLIABUE; Ruben López fundador de la galeria Ruben Torres, especialitzada en art, disseny i artesania; el president de la Federació d´Associacions d´Artesans d´Ofici de Catalunya ( FAAOC), Manel Diestre; la presidenta de la A-FAD, Victòria Rabal; i Ester Luesma de Luesma & Vega, el Premi Nacional d’Artesania 2018.

Els Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya 2019, reconeixen:

Premi Nacional d'Artesania: Es premia el global de la trajectòria empresarial d'una persona o empresa artesana i la seva aportació al sector. El premi que té una dotació econòmica de 7.000 euros, pretén impulsar la competitivitat i el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses artesanes, dotant-les d'un guardó d'excel·lència.

Premi a la Millor Marca Artesana: Es premia la millor marca artesana durant els dos últims anys, valorant aspectes de construcció, concepte, presència, comunicació i màrqueting.

Premi Prestigia: Es premia a les persones, empreses, entitats públiques o privades que mitjançant la seva tasca hagin contribuït al prestigi i visibilitat de l'artesania en la societat.

Premi Restaura: Es premia a les persones i empreses, entitats públiques i privades que hagin realitzat la millor recuperació d'elements patrimonials mitjançant l'aplicació d'oficis artesans.

Premi Impulsa: Es premia als projectes d'emprenedoria més viables vinculats amb l'artesania.

Premi al Talent Emergent: Es premia als estudiants, reconeixent el talent aplicat als projectes artesans més viables de les escoles d'Art i Disseny de Catalunya. El projecte guanyador comptarà amb un servei d’acompanyament del CCAM.

En aquesta trobada sectorial, es podran veure peces dels premiats d’enguany.

11:00|Presentació dels guanyadors dels Premis Nacionals d'Artesania 2019. Artesania Catalunya ( c. Banys Nous, 11)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Muntsa Vilalta, acompanyada del responsable d’Artesania Catalunya, Xavier Villas, donaran a conèixer els guardonats dels Premis Nacionals d’Artesania 2019.