L'empresa Barna Porters s'adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci

query_builder   9 desembre 2019 20:09

event_note Nota de premsa

L'empresa Barna Porters s'adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i el president del grup Barna Porters, Roberto José Vicente Blanco, signaran demà dimarts 10 de desembre a les 17:30 hores, al departament d’Interior, el conveni per a l'adhesió de Barna Porters Seguretat, que proveeix serveis de seguretat privada, i de Barna Porters, que subministra serveis de control d’accés i serveis auxiliars, al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci.

Mitjançant aquest protocol, el Departament d’Interior posa a l’abast els seus mitjans en l’àmbit de la seguretat a fi d’evitar que cap conducta que atempti contra la llibertat i indemnitat sexuals quedi impune. A partir de criteris interpretatius i operatius, les conductes d’assetjament sexual no previstes al codi penal, però que es consideren constitutives d’una infracció administrativa, podran ser penades.

17:30|El conseller Buch i el gerent de Barna Porters signen el conveni d'adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci. Departament d'Interior ( c. Diputació, 355 )|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i el gerent de Barna Porters, Roberto José Vicente Blanco, signaran el conveni per a l'adhesió de Barna Porters Seguretat, que proveeix serveis de seguretat privada, i de Barna Porters, que subministra serveis de control d’accés i serveis auxiliar, al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci.