Reunió del Ple del Consell de Relacions Laborals amb la participació del vicepresident del Govern, Pere Aragonès 

query_builder   11 desembre 2019 12:27

event_note Nota de premsa

Reunió del Ple del Consell de Relacions Laborals amb la participació del vicepresident del Govern, Pere Aragonès 

  • El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la secretària d‘Economia, Natàlia Mas, faran una roda de premsa en acabar el Ple, aproximadament a les 11.30 hores,  a la seu de Treball (c. Sepúlveda, 148. Barcelona)
 

Demà, dijous 12 de desembre, a les 10.00 hores, es reuneix el Ple del Consell de Relacions Laborals, que presideix el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. A la reunió també hi participaran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la secretària d’Economia, Natàlia Mas. La reunió tindrà lloc a la seu de Treball (c. Sepúlveda, 148. Barcelona).

En acabar el Ple, aproximadament a les 11.30 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la secretària d’Economia, Natàlia Mas, faran una roda de premsa.

Els mitjans podran fer el mut de la reunió del Ple a les 10.00 h.

10:00|El vicepresident Aragonès i el conseller El Homrani participen en el Ple del Consell de Relacions Laborals. Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, participarà en la reunió del Ple del Consell de Relacions Laborals, que presidirà el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. També hi assistirà la secretària d’Economia, Natàlia Mas. En acabat, aproximadament a les 11.30 hores, Aragonès, El Homrani i Mas faran una roda de premsa. Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a les 10.00 hores, a l'inici de la reunió.