El director general de Mitjans de Comunicació presideix la presentació de l'"Informe de la Comunicació a Catalunya 2017-2018"

query_builder   16 desembre 2019 10:47

event_note Nota de premsa

El director general de Mitjans de Comunicació presideix la presentació de l'"Informe de la Comunicació a Catalunya 2017-2018"

  • Ha estat coordinat per l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB) i elaborat per 23 autors i autores de diverses universitats i entitats professionals catalanes
  • La Generalitat de Catalunya ha donat suport a l’informe des de l’inici de la seva creació l’any 2000

El director general de Mitjans de Comunicació, Ignasi Genovès, presidirà la presentació de la desena edició de l'Informe de la comunicació a Catalunya, dedicada al bienni 2017‒2018 demà dimarts 17 desembre a les 17.30 hores. L’obra, coordinada per l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB), ha estat elaborada per 23 autors i autores de diverses universitats i entitats professionals catalanes.

 

L’acte també comptarà amb la intervenció de Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB; Amparo Huertas, directora de l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB); Carmina Crusafon, membre del Consell Acadèmic de l’informe i de l’Observatori de la Comunicació a Catalunya (OCC InCom-UAB), i autora de l’epíleg de l’obra; i Paula Zapata, responsable de comunicació externa de Naturgy.

 

L’informe és un projecte biennal que va néixer l’any 2000 i des d’aleshores la Generalitat li ha donat suport. Amb aquest volum, s’arriba a la desena edició. L’obra vol ser un instrument de treball al servei d’investigadors, professionals i responsables de les polítiques públiques.

17:30|Presentació de l'Informe de la Comunicació a Catalunya 2017-2018. Palau Robert. Sala Cotxeres ( pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Mitjans de Comunicació, Ignasi Genovès, presidirà la presentació de la desena edició de l'Informe de la comunicació a Catalunya, dedicada al bienni 2017‒2018. L’obra, coordinada per l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB), ha estat elaborada per 23 autors i autores de diverses universitats i entitats professionals catalanes.