Conferència de Josep Bargalló sobre l'aconfessionalitat al sistema educatiu en un acte coorganitzat amb la Fundació Ferrer i Guàrdia

query_builder   17 desembre 2019 14:16

event_note Nota de premsa

Conferència de Josep Bargalló sobre l'aconfessionalitat al sistema educatiu en un acte coorganitzat amb la Fundació Ferrer i Guàrdia

  • L’acte comptarà amb una ponència prèvia de l’exdiputat al Parlament de Catalunya David Fernàndez

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, oferirà dijous una conferència en el marc de l’acte “L’aconfessionalitat al sistema escolar. Cap a un model d’educació laica”, coorganitzat per la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Departament d’Educació. Prèviament, hi intervindran el president de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Joan-Francesc Pont, i el diputat al Parlament de Catalunya del 2012 al 2015, David Fernàndez. L’acte, que tindrà lloc a les 17.30h a la seu de la Fundació, el conduirà la seva directora, Sílvia Luque, i finalitzarà amb un debat.

17 de desembre de 2019

17:30|El conseller Bargalló pronuncia una conferència sobre l'aconfessionalitat en el sistema educatiu. Fundació Ferrer i Guàrdia ( c. Avinyó, 44)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, oferirà una conferència en el marc de l’acte “L’aconfessionalitat al sistema escolar. Cap a un model d’educació laica”, coorganitzat per la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Departament d’Educació.