El Govern presenta la proposta de conveni entre les administracions públiques i les empreses subministradores per atendre les situacions de pobresa energètica

query_builder   17 desembre 2019 18:42

event_note Nota de premsa

El Govern presenta la proposta de conveni entre les administracions públiques i les empreses subministradores per atendre les situacions de pobresa energètica

  • El president Torra i el conseller El Homrani es reuniran demà al Palau de la Generalitat amb els representants de les administracions locals i supramunicipals i del tercer sector
  • Durant la trobada exposaran el text acordat com a resposta de l’Administració davant de les situacions de vulnerabilitat i l’amenaça d’algunes companyies de tallar el subministrament

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es reunirà demà, dimecres 18 de desembre, amb representants de les administracions locals i supramunicipals i del tercer sector per presentar la proposta de conveni que la Generalitat de Catalunya plantejarà a les empreses subministradores per atendre les famílies en situació de pobresa energètica. A la trobada, s’ha convocat membres de les quatres diputacions, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Taula del Tercer Sector i l’Aliança contra la pobresa energètica.

Es tracta del text que les administracions han acordat en diverses reunions de treball com a resposta per atendre les situacions de vulnerabilitat energètica i davant les amenaces d’algunes companyies de tallar el subministrament a famílies catalanes.

Durant la trobada també es presentarà l’acord entre la Generalitat i les Administracions locals per a l’establiment de mesures d’abordatge integral de la gestió de la pobresa energètica.

A l’inici de la reunió, a les 12.00 hores, els mitjans gràfics en podran prendre imatges. A l’acabar la reunió, s’atendrà als mitjans de comunicació.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat.

 

 

12:00|Presentació de la proposta de conveni entre les administracions públiques i les empreses subministradores per atendre les situacions de pobresa energètica. Palau de la Generalitat (entrada pel c. de Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es reunirà amb representants de les administracions locals i supramunicipals i del tercer sector per presentar la proposta de conveni que la Generalitat de Catalunya plantejarà a les empreses subministradores per atendre les famílies en situació de pobresa energètica. Els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici. En acabar, s'atendrà els mitjans de comunicació.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.