El conseller Calvet inaugura l'ampliació del laboratori de l'ACA a Abrera

query_builder   18 desembre 2019 10:24

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet inaugura l'ampliació del laboratori de l'ACA a Abrera

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i el director de l’ACA, Lluís Ridao, entre d’altres autoritats, visitarà divendres 20 de desembre el nou laboratori de l’Agència Catalana de l’Aigua a Abrera, que esdevindrà un espai de referència en el control de la qualitat de les aigües.

 

Els periodistes que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’acreditar a les 9h, amb el DNI i una identificació del mitjà on treballen, al laboratori de l’ACA a Abrera (Carrer Can Moragues s/n; carretera BV-1201 de Martorell a Olesa de Montserrat, km. 46. Venint per A-2 , sortida 588). Per motius de seguretat no es podrà accedir al recinte sense les acreditacions requerides.

09:00|El conseller Calvet inaugura l'ampliació del laboratori de l'ACA a Abrera. C. Can Moragues s/n ( ctra. BV-1201 de Martorell a Olesa de Montserrat, km. 46)|Abrera (Baix Llobregat)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i el director de l’ACA, Lluís Ridao, entre d’altres autoritats, visitarà el nou laboratori de l’Agència Catalana de l’Aigua a Abrera, que esdevindrà un espai de referència en el control de la qualitat de les aigües. Els periodistes que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’acreditar a les 9h, amb el DNI i una identificació del mitjà on treballen, al laboratori de l’ACA a Abrera (Carrer Can Moragues s/n; carretera BV-1201 de Martorell a Olesa de Montserrat, km. 46. Venint per A-2 , sortida 588). Per motius de seguretat no es podrà accedir al recinte sense les acreditacions requerides.