Chakir El Homrani anuncia l'increment de tarifes dels serveis socials per a persones amb discapacitat

query_builder   23 desembre 2019 14:43

event_note Nota de premsa

Chakir El Homrani anuncia l'increment de tarifes dels serveis socials per a persones amb discapacitat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies atendrà els mitjans de comunicació després de fer una visita al centre especial de treball del Grup Cooperatiu TEB a Barcelona

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà el proper divendres, 27 de desembre, a les 11 hores el centre especial de treball del Grup Cooperatiu TEB. Els mitjans poden participar en la visita i prendre imatges.

Posteriorment, el conseller atendrà els mitjans de comunicació per anunciar l’increment de tarifes aprovada pel Departament a efectes 1 de gener de 2019 per als serveis socials d’atenció a persones amb discapacitat física i intel·lectual: el servei d’atenció precoç per a infants de 0 a 6 anys, els centres de dia, les residències i llars residencials, els serveis de teràpia ocupacional i serveis ocupacionals d’inserció, i les llars residències i llars amb suport per a persones amb trastorn mental i problemàtica social.

11:00|El conseller Chakir El Homrani anuncia l'increment de tarifes dels serveis socials per a persones amb discapacitat. CET del Grup Cooperatiu TEB (c. Fernando Pessoa, 54-64). |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà el centre especial de treball del Grup Cooperatiu TEB. Els mitjans podran participar en la visita i enregistrar-ne imatges. Posteriorment, el conseller atendrà els mitjans de comunicació per anunciar l’increment de tarifes aprovada pel Departament a efectes 1 de gener de 2019 per als serveis socials d’atenció a persones amb discapacitat física i intel·lectual: el servei d’atenció precoç per a infants de 0 a 6 anys, els centres de dia, les residències i llars residencials, els serveis de teràpia ocupacional i serveis ocupacionals d’inserció, i les llars residències i llars amb suport per a persones amb trastorn mental i problemàtica social.