El conseller de Treball i la consellera d'Agricultura visiten demà la Fundació Espigoladors, al Prat de Llobregat

query_builder   7 gener 2020 14:15

event_note Nota de premsa

El conseller de Treball i la consellera d'Agricultura visiten demà la Fundació Espigoladors, al Prat de Llobregat

 

 

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, visitaran demà dimecres, 8 de gener a les 16h, la Fundació Espigoladors, per posar en valor la feina que desenvolupa aquesta entitat, una organització sense ànim de lucre que lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari a la vegada que dona suport a les persones en risc d’exclusió social.

En primer lloc, El Homrani i Jordà visitaran l’obrador de la Fundació (C/Riu Anoia, s/n, El Prat de Llobregat) i posteriorment, mantindran una reunió en la que abordaran qüestions relacionades amb la lluita per l’aprofitament alimentari, el dret a una alimentació saludable i la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius en situació de risc d’exclusió social, que són les tres necessitats socials en les que treballa la Fundació.

Els consellers atendran als mitjans de comunicació, un cop acabada la visita a l’obrador, cap a les 16.35h. El mitjans que ho desitgin podran prendre imatges de la visita.

16:00|El conseller El Homrani i la consellera Jordà visiten la Fundació Espigoladors. Fundació Espigoladors (c. Riu Anoia, s/n)|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, visitaran la Fundació Espigoladors, per posar en valor la feina que desenvolupa aquesta entitat. El Homrani i Jordà visitaran l’obrador de la Fundació i posteriorment, mantindran una reunió en la que abordaran qüestions relacionades amb la lluita per l’aprofitament alimentari, el dret a una alimentació saludable i la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius en situació de risc d’exclusió social. El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, també assistirà a la visita.