El president Torra encapçala demà el lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya

query_builder   8 gener 2020 14:28

event_note Nota de premsa

El president Torra encapçala demà el lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya

  • L’acte tindrà lloc a les 18 hores al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat
  • També es presentarà la publicació 100 anys de congressos de turisme de Catalunya

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, presidirà demà, dijous 9 de gener, el lliurament dels Guardons de Turisme de Catalunya 2019. A l’acte, que tindrà lloc a les 18 hores al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, també assistirà el director general de Turisme, Octavi Bono i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font.

La cerimònia s’iniciarà amb la intervenció de la consellera d’Empresa i Coneixement. A continuació, es farà una breu presentació de la publicació 100 anys de congressos de turisme de Catalunya, a càrrec d’un dels seus autors, Joan Miquel Gomis. El llibre posa en valor què han significat per al turisme del país els sis congressos esdevinguts en els últims cent anys.

Tot seguit, el director general de Turisme llegirà la resolució d’atorgament dels guardons i el president els lliurarà a cadascun dels distingits. Clourà l’acte el cap de l’Executiu.

Amb aquests guardons es reconeix la feina del sector turístic català i la seva contribució per fer de Catalunya una destinació referent a nivell internacional. En concret, hi ha cinc categories: Millor experiència turística; Innovació en accions promocionals i comercialització; Millor projecte de coneixement i recerca referit al sector turístic; Turisme responsable; i Enoturisme, que s’estrena en l’edició d’enguany.

Els guardonats d’aquesta edició en cadascuna de les categories són:

  • Millor experiència turística: Ajuntament d’Aitona, pel projecte Ruta de la flor rosa del presseguer
  • Innovació en accions promocionals i comercialització: Associació Turisme Garrotxa
  • Millor projecte de coneixement i recerca referit al sector turístic: Dolors Vidal Casellas
  • Turisme responsable: Associació de Càmpings de Girona
  • Premi Enoturisme: Per l’Hotel i Restaurant Cal Llop de Gratallops

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació per al qual es treballa.

18:00|Lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya . Palau de la Generalitat (accés pel c. de Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, presidirà el lliurament dels Guardons de Turisme de Catalunya 2019. La cerimònia s’iniciarà amb la intervenció de la consellera d’Empresa i Coneixement. A continuació, es farà una breu presentació de la publicació 100 anys de congressos de turisme de Catalunya, a càrrec d’un dels seus autors, Joan Miquel Gomis. Tot seguit, el director general de Turisme llegirà la resolució d’atorgament dels guardons i el president els lliurarà a cadascun dels distingits. Clourà l’acte el cap de l’Executiu. El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, i la directora territorial d'Empresa i Coneixement de les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles, assistiran a l'acte.

Nota: Per cobrir informativament aquests actes caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació per al qual es treballa.