El president Torra rep la Federació Catalana de Motociclisme pels èxits aconseguits pels seus pilots

query_builder   8 gener 2020 17:58

event_note Nota de premsa

El president Torra rep la Federació Catalana de Motociclisme pels èxits aconseguits pels seus pilots

  • L’acte tindrà lloc a les 16:30 hores al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, rebrà demà, dijous 9 de gener, a les 16:30 hores, la Federació Catalana de Motociclisme, encapçalada pel seu president, Josep Maria Mañé. El cap de l’Executiu felicitarà els pilots catalans pels èxits aconseguits. A l’acte intervindrà la consellera Budó, el president de la Federació i el president Torra.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació per al qual es treballa.

16:30|Recepció a la Federació Catalana de Motociclisme. Palau de la Generalitat (accés per c. de Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà la Federació Catalana de Motociclisme, encapçalada pel seu president, Josep Maria Mañé. A l’acte intervindrà la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, el president de la Federació i el president Torra. El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, assistirà a la recepció.