La consellera Vergés presentarà el Programa Conjunt d'Oncologia Mèdica entre Vall d'Hebron i l'Arnau de Vilanova de Lleida

query_builder   9 gener 2020 10:35

event_note Nota de premsa

La consellera Vergés presentarà el Programa Conjunt d'Oncologia Mèdica entre Vall d'Hebron i l'Arnau de Vilanova de Lleida

  • Serà demà en una roda de premsa a les 11.00 hores a l’Hospital Arnau de Vilanova
La consellera de Salut, Alba Vergés, presentarà aquest divendres, 10 de gener, el programa Conjunt d’Oncologia Mèdica (PROCOM) entre l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Serà en una roda de premsa a les 11.00 hores a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (av. Rovira Roure, 80, de Lleida).

La iniciativa permetrà posar en marxa polítiques assistencials, docents i de recerca entre els dos centres hospitalaris.

A la roda de premsa també hi participarà la Dra. Antonieta Salud, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia).

11:00|La consellera Vergés presenta el Programa Conjunt d'Oncologia Mèdica entre els hospitals universitaris la Vall d'Hebron i Arnau de Vilanova de Lleida. Hospital Universitari Arnau de Vilanova (av. Rovira Roure, 80)|Lleida (Segrià)

La consellera de Salut, Alba Vergés, presentarà el Programa Conjunt d’Oncologia Mèdica (PROCOM) entre l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. A la roda de premsa també hi participarà la Dra. Antonieta Salud, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia).