El Govern constitueix la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta per fomentar el creixement econòmic i millorar la qualitat de vida de la ciutadania

query_builder   15 gener 2020 10:00

event_note Nota de premsa

El Govern constitueix la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta per fomentar el creixement econòmic i millorar la qualitat de vida de la ciutadania

  • Prèviament a l’acte de constitució, a les 10:45 hores, el secretari d’Administracions Locals, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre i la presidenta del Consell Comarcal, atendran els mitjans de comunicació davant de l’antiga seu del Consell Comarcal. Els mitjans gràfics podran accedir a la sala del Consell Comarcal per prendre imatges.

El secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, presidirà demà dijous 16 de gener a les 11:00 hores l’acte de constitució de la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta. La sessió constitutiva comptarà amb la participació del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà; alcaldes de la comarca i agents del territori.

El Departament de la Presidència, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, ha dissenyat i impulsat l’Estratègia de Dinamització Territorial que té com a objectiu generar oportunitats a través de l’activitat econòmica de les comarques amb la implicació compartida de la Generalitat amb els ens locals i els actors privats i, d’aquesta manera, actuar contra les causes del despoblament i l’envelliment. L’estratègia busca transmetre l’aliança de treball bilateral entre el Govern i el territori.

 

La Terra Alta és la quarta comarca on el govern desplega l’Estratègia de Dinamització Territorial.

10:45|Constitució de la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta. Antiga Seu del Consell Comarcal de la Terra Alta ( c. Bassa d'en Gaire,1)|Gandesa (Terra Alta)

El secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, presidirà les 11:00 hores l’acte de constitució de la Comissió Territorial País Viu a la Terra Alta. La sessió constitutiva comptarà amb la participació del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà; alcaldes de la comarca i agents del territori. El secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, la directora general de Coordinació Interdepartamental, Ester Obach, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, i el director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, també participaran a l'acte.

Prèviament a l’acte de constitució, a les 10:45 hores, atendran els mitjans de comunicació davant de l’antiga seu del Consell Comarcal. Els mitjans gràfics podran accedir a la sala del Consell Comarcal per prendre imatges.