INDÚSTRIA

La consellera Chacón presenta dimecres un estudi que radiografia l'ecosistema de startups de Catalunya

query_builder   14 gener 2020 12:23

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

La consellera Chacón presenta dimecres un estudi que radiografia l'ecosistema de startups de Catalunya

  • La consellera d’Empresa i Coneixement, acompanyada pel conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, oferirà una roda de premsa demà dimecres a les 13:00h a la seu d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)

 

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, presentarà demà dimecres en roda de premsa les principals conclusions d’un estudi d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa- que radiografia l’ecosistema de startups de Catalunya. El document identifica el nombre de startups que hi ha a Catalunya, els llocs de treball que representen i diversos indicadors relacionats amb la presència de dones, el finançament i la tecnologia.

A la roda de premsa, que també servirà per exposar les principals línies estratègiques de foment a les startups catalanes per als propers anys, la consellera Chacón estarà acompanyada pel conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero. L’acte tindrà lloc a les 13:00h a la seu d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona).

13:00|La consellera Chacón presenta un estudi que radiografia l'ecosistema de startups de Catalunya. ACCIÓ ( pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, presentarà un estudi que radiografia l’ecosistema de startups de Catalunya.