El conseller d'Educació visita l'Escola Milà i Fontanals i l'Institut Miquel Tarradell del Raval de Barcelona

query_builder   15 gener 2020 14:05

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació visita l'Escola Milà i Fontanals i l'Institut Miquel Tarradell del Raval de Barcelona

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà dijous dos centres educatius del barri del Raval del Barcelona, tots dos situats al carrer dels Àngels. Es tracta de l’Escola Milà i Fontanals i de l’Institut Miquel Tarradell. Ho farà acompanyat del director general de Centres Públics i alhora president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez Cambray.

Bargalló començarà la visita a les 9:30h a l’Escola Milà i Fontanals. Serà rebut per l’equip directiu i recorrerà les instal·lacions del centre. Posteriorment, a les 11h, visitarà l’Institut Miquel Tarradell, situat al costat de l’escola. El conseller entrarà a les aules i a altres espais del centre i es reunirà amb el director i la resta de membres de l’equip.

09:30|El conseller Bargalló visita dos centres educatius del Raval de Barcelona. C. dels Àngels, 1|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà l'Escola Milà i Fontanals i l'Institut Miquel Tarradell, al barri del Raval del Barcelona, tots dos situats al carrer dels Àngels.